خواص زردآلو
زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گلسرخیان است. این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیشتاریخی کشت میشدهاست.نام در زبانهای دیگر
زرد آلو در زبان ارمنی «دزیران»، در ترکی آذربایجانی اریه (ərik) و در ترکی استانبولی قیسی (Kayısı) نامیده میشود.
زردآلو که به نام های اریک در ترکی آذربایجانی و قیسی در ترکی استانبولی نامیده می شود، میوه ای شیرین از خانواده گلسرخیان می باشد.
زرد آلو در زبان ارمنی «دزیران»، در ترکی آذربایجانی اریه (ərik) و در ترکی استانبولی قیسی (Kayısı) نامیده میشود.
زردآلو که به نام های اریک در ترکی آذربایجانی و قیسی در ترکی استانبولی نامیده می شود، میوه ای شیرین از خانواده گلسرخیان می باشد.